Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, березня 26, 2016

Книгу шануй, бережи

Книгу шануй, бережи

   Найважливіше призначення книги - зберігати знання, накопичені віками, і передати їх наступним поколінням.     Значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають пізнавати світ, тому дуже важливо, щоб  зустріч з цікавими книгами відбулася якомога раніше. Про це мають дбати перш за все батьки дітей, вихователі, вчителі, бібліотекарі.
   Книга як одне з найбільших див, створених людиною, стала темою бібліотечного уроку, який провела бібліотекар Алла Снігуренко з читачами 5є класу НВК-84 в День бібліографії 24 березня 2016 року. Діти розмірковували над тим,  книги яких авторів вони люблять читати, хто їх улюблений герой, якій книзі віддають перевагу - паперовій чи електронній, чому.
    Під час самостійного перегляду книг читального залу п'ятикласники ділилися інформацією, що щойно взнали, з друзями, зачитували вголос цікаві факти, особливо радо роздивлялися ілюстровані науково-популярні та художні книги, дивував формат: великі, товсті, маленькі, пазли, з музичним супроводом... 











Немає коментарів:

Дописати коментар