Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, березня 23, 2016

Реформа та користь для громади

Реформа та користь для громади
   Реформа поліції стосується кожного, адже вона покликана сприяти підвищенню безпеки громадян та їхній впевненості в представниках поліції. Ми запросили на зустріч з поліцейськими людей  небайдужих, тих, хто хотів би наведення порядку у рідному місті.
   22 березня 2016 року до бібліотеки прийшла прес-секретар патрульної поліції міста Одеси Алла Марченко разом з черговими поліцейськими Світланою та Юрієм.



У своєму виступі Алла Володимирівна розповіла про роботу одеської патрульної поліції, проблеми, які приходиться вирішувати щодня, про необхідність громадян бути обережними і уважними, щоб не стати жертвами шахрайства, закликала вчасно повідомляти про важливі події, щоб поліцейські могли вчасно прибути на місце злочину і по гарячих слідах розібратися з  порушниками закону.



 У присутніх на зустрічі городян  виявилоя чимало запитань, на які вони хотіли отримати грунтовну відповідь: як вирішити проблему з малоосвітленими дворами, через що часто здійснюються напади на громадян, пограбування. Чому мало звертають увагу на те, де і як паркують машини їх власники. Валентина Андріївна Я. обурено говорила, що не видно дільничних, на виклик прибувають поліцейські, але їхні повноваження, вона вважає, недостатніми.Треба підвищити штрафи до порушників, які перетворюють із своїми домашніми улюбленцями прибудинкову територію на смітник, потрібно, напевне, виділяти спеціальні майданчики для вигулу собак.


Хвилює людей і велика кількість магазинчиків, де допізна торгують спиртним прямо поряд з дитячим майданчиком. Олена Вікторівна Ш. відмітила, що необхідно сповістити населенню міста за якими додатковими номерами телефонів можна звернутися, якщо ти маєш повідомити про подію, свідком якої ти  став.

Патрульним прийшлося нелегко, тому що багато питань  стосувалося інших підрозділів, які ще не сформовані, але вони записали питання до своїх колег, зокрема Алла Марченко порадила у майбутньому  організувати зустріч із дільничним поліцейським. Всіх проблем, звичайно ж, за одну зустріч не вирішити, але люди відчули, що нові патрульні поліцейські вміють слухати і вболівають за доручену їм справу.Учасники зустрічі дякували за можливість поспілкуватися і виявили бажання обов'язково  познайомитися  зі своїми дільничними поліцейськими.


Немає коментарів:

Дописати коментар