Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, березня 18, 2016

Найсиніше у світі Чорне море моє...

Найсиніше у світі Чорне море моє...

   У кожної людини, в певний час, виникають питання, що таке Світовий океан, скільки морів омивають сушу, чому моря отримали назви кольорів: Чорне, Жовте, Біле, Червоне? Жодне, чомусь, не названо Синім...
   Щоб розкрити всі таємниці, бібліотекар школи "Гармонія" Алла Кузнєцовська запрошує третьокласників здійснити морську "подорож"  вздовж берегів Чорного моря і познайомитися з історією та легендами, які існують про наше море.
 Всім сподобалося вимірювання довжини риб, що вдалося "виловити" під час подорожі: це і морський півник, і кефаль...    Море ми любимо, бо воно є джерелом  радості, натхнення. Відпочиваючи на морі, маємо турбуватися про здоров'я його мешканців і чистоту води.

   Приєдналася до подорожі і Марія Суховецька, розповівши, які тайни зберігають про моря, життя їхніх мешканців - тварин, риб, рослин -  КНИГИ, які є в бібліотеці № 45. Разом ми "послухали" звуки, які доносяться з глибини моря... Книжки зачарували дітей: вони обіцяли навідатися до бібліотеки після повернення з "подорожі."



Немає коментарів:

Дописати коментар