Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, квітня 02, 2014

Дзвенять Кобзареві струни

    25 березня 2014 року в рамках щорічних навчань для молодих бібліотекарів за програмою Бібліцею, який проводить адміністрація КУ ЦМБС для дітей міста Одеси, в бібліотеці пройшов семінар, присвячений життю і творчості Т.Г. Шевченка.
   Керівник бібліографічно-інформаційного відділу З.В. Куксова надала вичерпну консультацію з методики проведення заходів, організації книжкових виставок, присвячених великому генію пензля і слова.


  Бібліотекар Коваль Н.В. ознайомила присутніх з відеопрезентацією            "Т. Шевченко-художник".
Учениці з вокального співу Шевченко Настя та Лефтер Стефанія виконали дві пісні на слова Т. Шевченка. Присутні приєдналися до співу дітей.


   У роботі семінару прийняв участь письменник Микола Суховецький, який розповів про свою нову роботу над романом "Відважні скоморохи", що невдовзі має бути надрукований у часописі "Дзвін".


   Завідуюча БІЦу Стельмах Є.І. презентувала бібліографічний путівник, який має допомогти бібліотекарям правильно орієнтуватися і знаходити потрібну інформацію у комп'ютерній мережі Internet.


   Бібліограф Ясинська Т.Д. розповіла про щоденну роботу бібліотекаря з періодичними виданнями, з систематичною картотекою статей та краєзнавчою картотекою, створенням банку інформації, послугами якого можуть скористатися всі співробітники бібліотечної системи.


   Завершив семінар профлеш "Читаємо Шевченка разом", в якому прийняли участь всі учасники семінарського заняття.

Немає коментарів:

Дописати коментар