Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

понеділок, вересня 25, 2023

                «Мандрівка світом книжок Джеремі Стронга»

       Джеремі Стронг – письменник  сучасної англійської літератури,  за свої твори він отримав низку нагород, став лауреатом дитячої книжкової нагороди від Федерації Дитячої Книги Великобританії. В Україні його твори виходять у серії «Читання для реготання», «Видавництва Старого Лева». 

    25 вересня, учні 89 школи 4-А класу вирушили у захоплюючу подорож сторінками книжок Джеремі Стронга. Бібліотекар Галина Іванченко познайомила дітей з творчістю письменника. Особливий інтерес учні виявили до оповідань: «Гармидер у школі», «Знайомтесь: фараон», «Вікінг у моєму ліжку», «Кімнатні пірати» , «Ракета на чотирьох лапах».

    Чудова книга«Гармидер у школі», яка не тільки подобається дітям , але й дорослих повеселить. Це надзвичайно цікава та позитивна вчителька, яка не проводить нудні уроки з вивчення математики, історії та англійської.

    Учні з цікавістю переглянули буктрейлери з творчості Джеремі Стронга та взяли активну участь у вікторині  «Угадай героїв». Його книжки люблять читати і діти, і дорослі. Книги Джеремі Стронга – не з тих, що батьки нав'язують дітям. Книги Джеремі Стронга діти знаходять САМІ ! 

                         Наприкінці заходу учні із захопленням читали книги!!!










Немає коментарів:

Дописати коментар