Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, лютого 01, 2022

 PR-агітація
Стань читачем бібліотеки- 2022

    Чи багато читають ваші діти, якщо взагалі читають, крім обов'язкового набору творів за навчальною програмою? Та й то, що зараз читають в школі, м'яко кажучи, в більшості своїй далеко від класики. 
    Але все в наших руках. Є ви і ваші діти. Годі сподіватися на вчителів, перекладати на них відповідальність. Що з сьогоднішніми дітьми відбувається - справа і ваших рук. Вони не відходять від комп'ютерних ігор, телевізора та телефона. Що понесе ваша дитина з собою у доросле життя?
    О так, він напам'ять знає, скільки рівнів і як їх пройти в популярній комп'ютерній грі. Для розваги, короткочасного, це підійде. Але як це йому допоможе в подальшому, коли він буде працювати і виховувати своїх дітей? Якщо зараз син підійде і запитає у вас, хто такий капітан Грант і чому його десь там шукали, ви, звичайно, відповісте, ви ж читали в дитинстві роман «Діти капітана Гранта». А він що розповість своїм дітям у відповідь на аналогічне питання, якщо не прочитає книгу? Справа не в цій книзі конкретно, а взагалі, в рівні інтелекту. Який підвищується і розвивається саме читанням.
    Тому наші бібліотекарі докладають максимальні зусилля, щоб виховати в дівчатках та хлопчиках  прихильність до друкованого слова. 
Ставайте нашими читачами, у нас завжди є, що вам запропонувати !












Немає коментарів:

Дописати коментар