Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, листопада 15, 2018

Мандруємо з Нільсом 

   Немає на світі людини, яка б не читала про чарівну подорож хлопчика зі зграєю диких гусей по Швеції. Хлопчик став, як його називають, маленьким посланцем своєї країни. Переможна подорож Нільса  земною кулею принесла популярність його рідній країні і його творцю Сельмі Лагерлеф, ювілей якої ми відзначаємо цього року. 
    Бібліотекар Іванченко Галина 14 листопада ознайомила читачів 3а та 3д класів 84 НВК з життям і творчістю Сельми Лагерлеф, яка є першою жінкою-письменницею, що отримала Нобелівську премію з літератури у 1909 році за свій перший роман. 

    Діти з цікавістю  слухали захоплюючу розповідь про дивовижну історію перетворення жорстокого та лінивого хлопця Нільса Хольгерссона, який образив маленького гнома, за що той  перетвориив його  на маленького чоловічка і відправив у подорож з дикими гусьми. Подорожуючи своєю країною, він дізнається багато цікавого про неї, навчиться не тільки розуміти мову птахів і тварин, а й співпереживати, допомагати своїм новим друзям, завдяки яким він став справжньою людиною.
     Діти прийняли активну участь у вікторині, що запропонувала Галина Анатоліївна після перегляду  буктрейлера за книгою  "Подорож Нільса з дикими гусьми", дійшли до висновку, що необхідно  прагнути бути добрими, чесними, сміливими людьми, щоб гідно долати  труднощі, які випадають на долю.




3 а клас 84 НВК


3 д клас 84 НВК

Немає коментарів:

Дописати коментар