Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, листопада 21, 2018

Народжені бути вільними


    21 листопада в Україні відзначаємо День Гідності і Свободи. Саме цього дня з інтервалом у 9 років розпочалися дві важливі для України події: Помаранчева революція 2004 року та революція Гідності 2013 року. Пам'ятна дата є утвердженням в Україні ідеалів свободи і демократії, вшануванням мужності громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів держави та її європейського вибору.
    Україна завжди пам'ятатиме героїв, які віддали життя за краще майбутнє своєї країни. 
    За офіційними даними на Євромайдані у 2013 році загинуло 123 людини, безвісти пропало 27. Саме цих людей називають "Небесною сотнею".
     Наш спільний обов'язок перед усіма, хто боровся за нашу гідність і свободу, зробити так, щоб Україна, про яку вони мріяли, стала реальністю.
    Про героїчні події 20 листопада  вела мову з читачами 4 а класу 84 НВК бібліотекар Галина Іванченко. До заходу вона оформила тематичну полицю "З Україною в серці", представивши книги про Україну поетичні твори українських поетів про Батьківщину.
     Діти прийняли активну участь у конкурсі на краще виразне  читання віршів про любов до України, що є їх рідною землею, яку нам треба змалечку берегти і захищати.




Немає коментарів:

Дописати коментар