Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, листопада 13, 2018

Розкажу вам за Одесу

    13 листопада у бібліотеці  розпочато цикл тематичних зустрічей "Розкажу вам за Одесу. Історії про Одесу і одеситів" для  всіх, хто бажає знати історію свого міста. В організації заходів прийматиме активну участь благодійний фонд "За Одесу". 
    Сьогодні на захід було запрошено відомого краєзнавця Олега Йосиповича Губаря, який розповів про значення зелених насаджень у нашому місті, історію появи перших відомих садів і парків Одеси: Дюківського, Міського саду, Олександрівського.  Від деяких залишилися лише спогади у назвах вулиць:Садова, Коблєвська...
     Автор багатьох краєзнавчих книг був приємно здивований, коли побачив на полицях свої книги. "Ой, як це було давно, - сказав він про книгу "100 вопросов об Одессе". Зрадів, побачивши новий Альбом про Одесу, у створенні якого теж приймав участь.
     У другій частині заходу представник фонду Сергій Вєрченко розповів про діяльність громадської організації "Зелений берег", яка опікується збереженням морських схилів на 10 - 16 станціях Фонтану, засаджуючи їх деревами і кущами. Особливу сторінку в цій роботі приділяють боротьбі з амброзією, рослиною, яка може звести нанівець всі зусилля зберегти зелені насадження.Тому активісти запрошують залучитися до цієї роботи і дітей, і дорослих.
     Наступна зустріч у  бібліотеці буде присвячена історії одеських театрів.
     Запрошуємо до бібліотеки всіх, кому цікаво знати історію свого рідного міста.
\



Немає коментарів:

Дописати коментар