Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, травня 31, 2018

Літо з книгою - це  клас! 

Ти мерщій біжи до нас!

    Шкільний дзвоник весело сповістив про кінець навчального року і початок канікул. Тепер саме час  відвідати дитячу бібліотеку. Тут можна, нарешті, відпочити від завдань, поспілкуватися з друзями, стати учасником розважальних заходів, позмагатися у цікавих вікторинах, конкурсах, іграх, передивитися найцікавіші у світі книжки, вибрати цікаву книжку для читання додому. За бажанням можна стати членом розмовного клубу з англійської мови, який збирається щочетверга о 16.00.


   29 травня діти, що відпочивають у літньому таборі при НВК 263, стали учасниками казкової веселки "Добрим дітям на утіху", яку провела Олена Шойка.

 30 травня Русудан Чиквінідзе запропонувала літературний квест "Розумники і розумниці у пошуках улюблених казок" дітям з 65 школи.




    Учні 4-х класів  65 школи прийняли участь у конкурсі ерудитів "Острів книголюбів" 31 травня.

   Читачі  4в та 4г класів НВК 84 30 травня готували свої пропозиції до Міжнародного Дня захисту дітей, малювали наочність до заходу, який відбудеться 1 червня разом з вихователями і бібліотекарями відділу 5 - 9 класів.

    31 травня бібліотекарі Алла Снігуренко та Ольга Калітаєва відвідали санаторій "Степове повітря", в якому вихователі разом з дітьми, що відпочивають і навчаються, підготували концертну програму до Останнього дзвоника.







Немає коментарів:

Дописати коментар