Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, травня 08, 2018

Ніколи знову

   Тепла зустріч читачів бібліотеки  з ветеранами Другої світової війни, родичами тих воїнів, хто не зміг прийти через хвороби, дітьми війни, ветеранами Афганістану,  учасниками АТО пройшла 8 травня 2018 року.
    У заході прийняли участь депутати Одеської міської ради Оксана Гончарук, Денис Коваль, голова СОНу Київського району Анна Писарева. Вони привітали гостей, побажали їм здоров'я, запевнили, що сприятимуть тому, щоб  про героїзм людей, що гідно захищали свою країну, не було забуто. Про це просили і ветерани, бажаючи молодому поколінню жити у мирі і злагоді.
   Читачі бібліотеки разом з бібліотекарями представили літературну композицію до Дня пам'яті і примирення, під час якої нагадали, які страшні сліди залишила війна. Тільки на Україні в руїни і згарища було перетворено 714 міст, 28 тисяч сіл. Кожен 5-ий загиблий у Світовій війні був українцем. 1418 днів і ночей ішли воїни дорогами війни . Все витримали і перемогли. Перемогли,тому що відстоювали право на життя. Переможемо і в нинішній боротьбі за свою країну, запевнили ветерани.

































Ми свято шануємо пам'ять усіх,
Хто власним життям нашу юність зберіг,
Хто впав за свободу у грізну годину,
За землю священну, за Україну!


      На знімку правнуки тих, хто був учасником Світової війни.

   Низько вклоняємося перед пам'яттю загиблих, шануємо тих, хто повернувся і живе поряд з нами. Дякуємо за мирне небо над головою.












Немає коментарів:

Дописати коментар