Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, квітня 12, 2018

Вітаємо читачів з НВК "Ерудит" у бібліотеці!


   На цьому тижні до лав читачів долучилися вихованці-ерудити з приватної школи, що знаходиться у мальовничій місцевості ж/м "Совіньон"-1.
   Першими 11.04 приїхали учні четвертих класів. Завідувач відділом Чиквінідзе Русіко провела екскурсію по  бібліотеці, ознайомила з правилами користування бібліотекою, розповіла, як вибрати потрібну книгу на абонементі  та в читальній залі, про послуги, які надає безкоштовно бібліотека, можливість приймати участь у гуртках, масових заходах, міських конкурсах. 






   Шойка Олена провела на замовлення закладу патріотичну годину "Партизанські сторінки оборони Одеси". Діти прийняли участь у співбесіді, подивилися відео, що розповідають про героїчну оборону міста, дізналися, що відважні одесити не здалися ворогові, а продовжували свою боротьбу у підпіллі до самого визволення міста від німецьких окупантів.




   12 квітня бібліотека прийняла учнів цієї ж школи, які навчаються у 2 класах. Діти з цікавістю слухали розповіді про бібліотеку, їх увагу захопили яскраві ілюстровані книги, які вони просто не випускали з рук, розглядаючи та зачитуючи товаришам, а то і вчительці, про що вони тільки-но дізналися!
   Під час подорожі до Чукокколи, дізналися, що відомим з дитинства книжкам "Мийдодир" та "Тарганисько" виповнилося уже по 95 років, а вони й досі захоплюють малечу, навчають правилам гігієни та вмінню доглядати за собою, бути відважними і сміливими.
   Вікторина, загадки, що пропонувалися дітям для можливості виявити, що ж знають ерудити, показали, що ростуть допитливі, жадібні до знань хлопчики і дівчатка.













Немає коментарів:

Дописати коментар