Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, квітня 27, 2016

Моя нова поліція

     Проект "Моя нова поліція" добігає кінця. Сьогодні відбувся останній захід "Чому я став поліцейським" з читачами з 3б класу НВК 84. Вихованці вчительки Курочкіної Ангеліни Семенівни радо зустріли патрульних поліцейських Антоніну Пономарьову та Володимира Криницького. Гості одразу ж поцікавилися, чи добре вони знають правила дорожнього руху. Діти жваво відповідали,чим порадували поліцейських. 


     Настала черга питань від третьокласників: з якими правопорушеннями вони стикалися, чи бачили загиблих, чи не страшно їм, коли виходять на чергування, які технічні засоби вони використовують, ким працювали до приходу в поліцію. Виявляється, обоє мали відношення до викладання в школі: Антоніна - історик, Володимир - вчитель фізкультури. Ангеліна Семенівна одразу ж відреагувала: "Правильно! В поліції більше платять, і вчителі йдуть зі школи!" Володимир відповів, що "не тільки тому ми стали поліцейськими, пройшовши жорсткий відбір, ми хочемо прийняти активну участь у перебудові нашої країни, вихованні законослухняних громадян." Антоніна добавила, що вони обоє пройшли тренінг з підготовки шкільних офіцерів і постійно відвідують закріплені за ними школи, де проводять заходи. "Нас уже впізнають в районі, де ми працюємо".
     Діти приготували сюрприз для поліцейських - літературну композицію "Знай правила дорожнього руху", а поліцейські подарували кожній дитині значок "Моя нова поліція", закладинки, листівки, на яких отримали автографи. Вчителька отримала номер мобільного телефону і обіцянку ще раз прийти до дітей. Адже ми разом : школа, поліція, бібліотека, - робимо гарну справу, піклуючись про безпеку і щасливе майбутнє наших дітей.
Попрощавшись з дітьми, ми поїхали до бібліотеки, щоб познайомити патрульних з районною дитячою бібліотекою.Володимир, який сидів за кермом, казав, що він уже був тут, патрулюючи район, але не знав, що тут є бібліотека. Обіцяли наші нові друзі приходити на заходи. Так що - проект триватиме!








Немає коментарів:

Дописати коментар