Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

неділю, жовтня 13, 2024

        Година мистецтва «Барвиста палітра відомих художників»

Історія українського живопису дуже багата. Велика кількість художників України досягли світового визнання. Вони є майстрами живопису, графіки, абстракції, проявляючи себе у різних напрямках цього мистецтва.
9 жовтня, бібліотека №45 відзначала День художника України. Бібліотекар Галина Іванченко організувала виставку «Українські художники, яких знає весь світ» та познайомила читачів з творчістю знаменитих художників України: Т.Г. Шевченка, І. Рєпіна, К. Костанді, К. Малевича, К. Білокур, М. Примаченко. Діти познайомилися з різними видами живопису та взяли активну участь у іграх: «Живі картини», «Намалюй свій автопортрет» .
На свято – День художника України - було запрошено представника видавництва Старого Лева М.В. Старощук, яка презентувала нову книгу про мистецтво Рут Мілінгтон «Ця книжка зробить тебе митцем».
На майстер-класі «Малюємо осінь» наші читачі показали себе талановитими юними художниками. За найкращі пейзажі осені діти отримали подарунки – цукерки. Свято вдалося на славу.
Вітаємо всіх художників України, заслужених та початківців, з професійним святом! Нехай фарби будуть яскравими не лише на Ваших полотнах, а й у реальному житті!

















Немає коментарів:

Дописати коментар