Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, квітня 13, 2016

Поліція нашого району

Поліція нашого району

   Сьогодні відбувся наступний захід в рамках проекту "Моя нова поліція" - театралізована гра "Поліція нашого району", який провела бібліотекар Марина Пузіна.
    Учні 7а класу 55 школи, які прийшли разом зі своїм класним керівником Дрьоміною В. С. та шкільним бібліотекарем Степаненко Т. І., взяли активну участь у розігруванні ситуацій, в яких може опинитися людина: селфі у небезпечному місці, спокуса непомітно пронести шоколадку у супермаркеті, або відома ситуація, коли у будинку живе любитель гучної музики... 



   Коментували гру "артистів" справжні патрульні поліцейські Наталя Михайленець та Андрій Дяченко, які роз'яснили, що краще не стикатися з незнайомими людьми, закликали поважати і захищати своїх друзів, шанобливо ставитися до своїх рідних. Андрій підкреслив, що найбільше викликів (70%) пов'язані з  негараздами у сім'ях.
 Після гри діти мали можливість поспілкуватися з поліцейськими, отримати вичерпну відповідь на питання: як стати поліцейським, як проходили відбір, чи збираються присвятити цій професії своє життя...Отримали задоволення від спілкування і діти, і дорослі.




Немає коментарів:

Дописати коментар