Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, березня 03, 2015

Все про котів
     3 березня до бібліотеки завітали хлопчики та дівчатка, що тимчасово живуть і навчаються у нашому місті, яке приязно прийняло їх, через військові події на сході нашої країни. Ними зараз опікуються співробітники санаторію "Степове повітря".
     Бібліотекарі старшого відділу  запропонували їм прийняти участь у турнірі знавців "Все про котів" з нагоди Міжнародного свята, яке відзначається 1 березня.
      Затворникова Ельвіра Миколаївна ознайомила з книгами, що є у фонді філії про домашніх тварин. Дітям, що виявили бажання взяти участь у змаганні, запропонувала  цікаві питання з життя одомашнених тварин,загадки. Вони самі згадували смішні історії про своїх улюбленців, книги, мультфільми, де героями були котики.
      З цікавістю передивилися презентації, створені членами бібліотечного гуртка під керівництвом Марини Пузіної."Ми теж можемо робити презентації", - заявили деякі діти. Бібліотекарі запросили дітей до роботи на комп'ютері у вільний від навчання час, або під час відвідування бібліотеки по вівторках, а також до читання книжок та часописів.

Немає коментарів:

Дописати коментар