Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, березня 25, 2015

Від фантазії і мрії - до мудрості й добра

Святе це діло - дружба.
Той, хто на все життя збереже друга дитинства, той щасливий.
 Бо найбільше ти людина, коли щось робиш для друга!
 В. Нестайко
     У січні 2015 року  виповнилося 85 років від дня народження класика дитячої літератури України - Всеволода Нестайка. З сторінками нелегкого дитинства майбутнього письменника познайомила бібліотекар Алла Снігуренко читачів-шестикласників з НВК-84.
      Найбільшим бажанням хлопчика  було - позбутися самотності, мати добрих і вірних друзів. Втіхою були  дитячі мрії та фантазії, які в дорослому житті стануть у великій пригоді.     Найбільше радів автор багатьох оповідань та повістей, коли діти писали йому в листах, як їм допомагали у скрутну хвилину його книжечки.
      В них діяли дотепні, жваві і веселі, кмітливі, розумні, сміливі маленькі герої в різних життєвих ситуаціях, часом драматичних. Поряд з ними відчуваєш присутність автора: доброго і розумного, який сам готовий прийти на допомогу.
     Діти прийняли участь у вікторині за  трилогією "Тореадори з Васюківки", із великим задоволенням подивилися фільм про винахідливих хлопчаків. Кожен, хто прочитає трилогію "Тореадори з Васюківки", зробить  для себе висновок, що щасливим можеш бути тільки тоді, якщо у тебе буде багато вірних друзів. То ж не гаймо час, читаймо книги В. Нестайка!
 В бібліотеці зберігається буклет з автографом автора 
 12 березня 2015.Читачі з 6б класу
 19 березня 2015. Читачі з 6є класу

Немає коментарів:

Дописати коментар