Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, лютого 06, 2019

В гості до "Снігової королеви"

    5 лютого бібліотеку відвідали наші колеги - шкільні бібліотекарі області, що проходять навчання на курсах підвищення кваліфікації при КЗВО "Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради". Завідувач бібліотеки М. Суховецька провела екскурсію по бібліотеці, розповіла про недавно проведений ремонт,  ознайомила з новими надходженнями до бібліотеки: книгами, часописами, розстановкою книжкового фонду за УДК, про організацію відкритого доступу та простору. 
    Гості мали можливість відвідати захід, який підготувала і провела бібліотекар Галина Іванченко з читачами-третьокласниками НВК 84 (3 а), які, попередньо прочитавши безсмертну казку Ганса Христіана Андерсена "Снігова королева", вирішили допомогти відважній дівчинці Герді (головній героїні казки) визволити свого друга з біди, що перетворила хлопчика на злу, жорстоку і байдужу до  всіх людину. Для цього прийшлося подолати різні препони разом Гердою, розділившись на дві команди пошуку: хто швидше виконає всі завдання, той визволить Кая. Діти відповідали на питання вікторини, малювали ілюстрації, збирали пазли, розв'язували кросворд. Задоволення отримали як діти, так і дорослі, які теж намагались допомогти Герді, коли спільними зусиллями вдалось "визволити" Кая від Снігової королеви. Мудрій казці в цьому році виповнюється 175 років від першого її опублікування, але вона і досі  є одним із найулюбленіших творів Андерсена для багатьох поколінь читачів світу.
    Дякуємо всім, хто в цей день побував у нашій бібліотеці: справжніх друзів у Герди побільшало, а зла, завдяки  старанням наших маленьких читачів, поменшало.

















Немає коментарів:

Дописати коментар