Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, лютого 02, 2019

Інна Іщук: "До дітей треба ставитися як до дорослих"


    У п'ятницю (1.02) до бібліотеки разом з представниками благодійного фонду "За Одесу" Наталією Самойленко та Сергієм Вєрченко завітала до читачів відділу 1-4 класів бібліотеки відома одеська письменниця Інна Анатоліївна Іщук. В центрі уваги її 100 виданих книжок - яскравий світ маленької дитини, яка вчиться пізнавати життя через гру, добрі веселі книжки, які можна спочатку читати разом з батьками, пізніше самому.



     М. Суховецька розповіла про невтомну, енергійну авторку, яка встигає опікуватися різними конкурсами для дітей, наприклад, "Кожен може випробувати себе", в якому приймають участь читачі дитячих бібліотек міста, "Корнейчуковська премія" в рамках ярмарку "Зелена хвиля". От і сьогодні мета її приходу до бібліотеки  - провести майстер-клас "Як треба складати вірші". Спочатку гостя прочитала свої вірші, потім разом з нею діти  підбирали рими до запропонованих поетесою слів, а згодом почалась самостійна робота: скласти віршик-загадку про улюблену домашню тваринку.



     Ми, дорослі, з цікавістю очікували, що ж зможуть впродовж півгодини скласти наші читачі? Ви не повірите, виявляється - можна! І про котика, і про папугу, хомяка... Найбільше повезло шиншилі: про неї Ліза П. склала вірш. 
    Всіх вислухала Інна Анатоліївна, разом раділи влучному епітету, гарній римі... 



    Чекаємо на нових учасників конкурсу для талановитих дітей "Кожен може випробувати себе". Варто повірити, що ти можеш, якщо поряд є люди, які допоможуть розкрити твій талант.
     Дякуємо за зустріч і проведений майстер-клас, Інно Анатоліївно!


*****


Дякуємо за подаровані читачам бібліотеки книги!








Немає коментарів:

Дописати коментар