Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, вересня 30, 2015

У світі чарівних казок

Казка - це чарівний світ, мудрості криниця,
Хай живе мільйони літ і не замулиться,
Хай навчає люд завжди, як по правді жити,
Щиру дружбу берегти, рідний край любити.

     28 вересня 2015 року до актової зали школи № 55 завітали учні 4-х класів ОЗОШ  № 63 та НВК-263 разом із своїми вчителями та шкільними бібліотекарями, щоб взяти участь у літературно - пізнавальній вікторині "У світі чарівних казок", яку організували РВО Київського району  та дитяча бібліотека-філія № 45.
      Мета заходу:залучити дітей до читання та перевірити, як учні засвоїли народні та літературні казки, які пропонувалося прочитати під час літніх канікул.

                         
     Учасники заходу приготували гарні привітання (ОЗОШ 55, 63), виготували  костюми до домашнього завдання (інсценівка казки) та яскраво виконали свої ролі (ОЗОШ 63, НВК-263). 



Художники-ілюстратори команд  правильно відгадали на сюжет якої казки їм треба намалювати малюнок. Нелегким видався конкурс ерудитів, який довів, що треба продовжувати знайомство з казками, особливо з народними. Літературну вікторину провела бібліотекар філії № 45 Шойка О. В.

      Присутні на заході ознайомилися з книжковими виставками "Золота поличка казок" та "Чарівний світ казки", які підготували бібліотека № 45 та шкільна бібліотека ОЗОШ 55.
     За ходом змагань слідкували та переживали вчителі, шкільні бібліотекарі району.За результатами журі Голова Кабак Г. О. назвала переможців та вручила почесні грамоти і призи-книги.
Перше місце посіли учні ОЗОШ № 55, друге - ОЗОШ № 63, третє - НВК-263.

Вітаємо колег- бібліотекарів шкільних бібліотек з Всеукраїнським святом Бібліотек!



Немає коментарів:

Дописати коментар