Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, серпня 29, 2014

Серпнева нарада вчителів
 у Київському районі
28серпня 2014 року у ЗОШ № 63 відбулися серпневі наради учителів-предметників. Бібліотекарі дитячих бібліотек 22 та 45 Стогній Л.І. і Суховецька М.І. побували на нараді вчителів української мови та літератури.
      Учасників зборів привітала директор школи Санченко І.М., побажавши плідної роботи у новому навчальному році.
    Методист районного методичного кабінету  відділу освіти Амеліна Ольга Олександрівна зробила аналіз роботи вчителів за минулий учбовий рік, привітала вчителів, які мали вагомі досягнення у своїй роботі з учнями своїх шкіл, назвала задачі та завдання, які постають у нинішних умовах перед вчителями української мови, літератури та історії. 
Керівник ВГ  "Основа" Інна Гришина ознайомила присутніх з новими методичними посібниками, представила каталог "Усе для школи та ДНЗ 2014", через деякий час видавництво матиме своє представництво в Одесі.
    Завідуюча Суховецька Марія ознайомила з новими книгами, які можуть стати у пригоді і вчителям, і учням, зробила інформацію про міські  творчі конкурси, якими опікується бібліотечна система для дітей. Участь у них допомагає обдарованим читачам виявити свої таланти, закликала до подальшої плідної роботи освітян та бібліотекарів.


Немає коментарів:

Дописати коментар