Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, червня 13, 2024

 Природні перлини України

Для того щоб побачити щось прекрасне, не потрібно їхати в далекі екзотичні країни - ми все це можемо знайти в своїй рідній Україні.
Велика та прекрасна наша Батьківщина! Це безмежні степи, високі гори, повноводні ріки, синьоглазі озера, величні моря.
13 червня,читачі бібліотеки №45 з бібліотекарем, Галиною Іванченко вирушили в дивовижну подорож просторами нашої країни від Карпат до Миколаївської області. Подорож супроводжувалася знайомством з книгами, представленими на виставці "Буду я природІ другом": "Рослинний та тваринний світ України", "Наші птахи"; книги Євгенії Завалій, книга "Одещина" та енциклопедії Галичина, Волинь, Полісся та інші.
Мандруючи книгами, діти познайомилися з природними перлинами України: з озером Синевир на Закарпатті, з Шацькими озерами на Волині, з Дністровським каньйоном, з природою Одещини та зі степами Миколаївської області.
Активну участь читачі взяли в іграх "Екологічний світлофор", "Відгадай тварин України" та показали свої чудові знання у конкурсі "Поясни екологічні знаки". За правильні відповіді діти отримували винагороди.
Наприкінці зустрічі наші читачі проголосили девіз - "Природу треба любити, берегти та дружити з нею".А також зліпили з пластиліну дивовижних тварин та птахів України.








Немає коментарів:

Дописати коментар