Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, грудня 08, 2023

                                          Подарунок для Кастора

    7 грудня у бібліотеці - філії №45 відкрилася майстерня Кастора, де його помічниками стали наші активні читачі. Бібліотекар Галина Іванченко познайомила дітей із творчістю шведського письменника та ілюстратора Ларса Клінтинга та з його знаменитою на весь світ книжкою-картинкою, книжкою- інструкцією "Кастор – на всі лапи майстер". 

   Головні герої книги - добрий розумний і працьовитий шведський бобер Кастор та його друг бобренок Фріппе. Але сьогодні в майстерні Кастора його учні розфарбовували майки, керуючись палітрою кольорів від Кастора. Спочатку діти спробували, як можна отримати різні кольори, змішуючи їх. Як отримати зелену, помаранчеву, фіолетову, сіру, оливкову, чорну фарбу. Це виявилося нескладно, а дуже пізнавально та цікаво. А на завершення зустрічі учні разом із Кастором танцювали навколо ялинки. Новорічний та святковий настрій панував цього дня у майстерні Кастора.

   Захід проводився за підтримки громадської організації "Істок" ,міжнародної гуманітарної організації IsraAID Ukraine, які надали канцтовари, ігри  для дозвілля дітей.











Немає коментарів:

Дописати коментар