Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, квітня 19, 2019

                         
Серце Землі в наших долонях


     Природа – це наше життя. Проблема екології на даний момент є найважливішою в світі. Що ж потрібно знати, як слід діяти, щоб зберегти екологічну чистоту нашої планети? Як вижити? Яким буде наше майбутнє? Ці питання постають перед кожною людиною. Адже ніякі блага цивілізації не замінять чистого повітря, прозорої води та нешкідливого харчування.
     Ми назвали наш захід «Екологічний  бумеранг «Серце Землі в наших долонях». «Бумеранг» - це «повернення». Це означає,що нерозумні дії людей на планеті  Земля у найближчий час можуть обернутися великими нещастями, бідами для усього людства.
     19 квітня у бібліотеці зібралися наші читачі,учні 3-А та 3-Б класів школи "Ерудит",які не байдужі  до того, що з нами відбувається щоденно, які добре розуміють: Земля – наш спільний дім й іншого немає та бути не може.
     Бібліотекарі Іванченко Г. та Чіквінідзе Р. спочатку познайомили дітей з виставкою книг,розповіли про творчість письменників-натуралістів Чарушина Є., Біанкі В., Сладкова М. та Пришвіна М. Подивилися буктрейлер за творами Біанкі В. «Сова» та «Поверхи лісу». Дізналися,які тварини та рослини занесені до Червоної книги України. Із задоволенням прочитали за ролями оповідання Сладкова М. «Загадковий звір».
     Вся інформація допомогла хлопчикам та дівчаткам успішно відповісти на запитання вікторини «Вгадай тварину»,правильно підібрати кольори у змаганні «Екологічний світлофор»,створити власними пропозиціями «Квітучу планету» - так називалася весела гра , в якій діти ділилися ідеями,які дії допоможуть зберегти наш спільний  дім – Землю.






Немає коментарів:

Дописати коментар