Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, квітня 13, 2017

Дарунок від Наталіі Резанової

   Приємний подарунок найактивнішим читачам дитячих бібліотек міста Одеси зробила відома авторка книг про історію світової моди, виникнення всім відомих речей, - Наталія Юріївна Резанова. Вона виявила бажання подарувати дітям свою книгу "Былое и мода" (другий том) зі своїм автографом, а це не менше 200 екземплярів!
   Наша бібліотека також прийняла участь у цій доброчинній акції, назвавши своїх претендентів на отримання книги від автора. Ми запросили дітей разом з батьками прийти до бібліотеки і отримати подарунок.


    13 квітня завідувач бібліотеки Марія Суховецька розповіла про двотомник "Былое и мода", який отримала бібліотека для фонду читального залу. Вона з приємністю відмітила, що авторка довгий час працювала у відділі мистецтв Національної наукової бібліотеки і мала можливість ознайомитися з багатьма документами, часописами, альбомами про моду як мистецтво, щоб здійснити свій задум: розповісти про значення моди читачам.
   Насті М. та Катрусі Г., які не змогли прийти на захід, книги було вручено у школах, де вони навчаються. 











  






 Наші читачі, батьки та співробітники бібліотеки дякують за подаровані книги авторці та чекаємо на зустріч після прочитання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар