Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

неділю, листопада 22, 2015

Книга чи комп'ютер?

Книга чи комп'ютер?

     Чому віддати перевагу в наш час сучасним школярам-четвертокласникам - книзі паперовій чи електронній? Які переваги має книга перед комп'ютером і навпаки? Які правила треба знати, щоб не завадити своєму здоров'ю при користуванні новітніми технологіями? 
     На ці та інші питання шукали відповіді під час диспуту, який відбувся 18 листопада у бібліотеці, учасники двох команд: "Віртуали"(4а ЗОШ 55) та "Книголюби" (4а НВК-263) разом із своїми наставниками: Толстиковою Наталею Євгенівною, Паламарчук Іриною Андріївною, Степаненко Тетяною Іванівною.
      Приємно було спостерігати , як діти доводили свою правоту, надаючи певні аргументи та приклади з власного маленького життя. Вони ретельно підготувалися, приготувавши невеличкі реферати, стіннівки, прочитали власні вірші, присвячені темі дискутування. Нижче ми  подаємо вірш Максима Толстикова, в якому він відзначає, що сучасна дитина має багато читати книги і добре володіти комп'ютером.

      Бібліотекарі філії Чиквінідзе Р. та Шойка О. приготували перегляд нових видань на абонементі та в читальній залі. Завідуюча Суховецька М. І. ознайомила присутніх з матеріалами блогу "Перлинка", повідомила, якими послугами можуть користуватися відвідувачі бібліотеки завдяки програмі "Бібліоміст".



Завідуюча шкільною бібліотекою ЗОШ 55 Тетяна Іванівна Степаненко - читач 80-х років бібліотеки № 45 Таня Терзі.

 До нових зустрічей у бібліотеці!







2 коментарі:

  1. Дуже дякуємо за гарний настрій, можливість відвертого спілкування та радість від зустрічі усьому колективу найкращої бібліотеки міста!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за добрі слова.Ми любимо вас і чекаємо. М. Суховецька

      Видалити