Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

неділю, вересня 28, 2014

Українська книга на Одещині




24 вересня ц. р. до Універсального читального залу одеської дитячої бібліотеки імені А. Гайдара на зустріч з читачами прийшла відома дитяча письменниця з Києва Леся Воронина. Вона розповіла про свої творчі пошуки на шляху створення своїх казкових сюжетів.Приємно було дізнатися, що художнім оформлювачем її останніх книжок є Катерина Білетіна (одеська художниця), яка також була присутня на цьому заході із своєю донькою.


     Варто відзначити, що на цьогорічній книжковій виставці в Одеській бібліотеці імені Горького зібралося чимало українських письменників, вони знайомили одеситів із своїми новими творами. На світлинах ви бачите відомих літераторів: одесита Олексу Різникова (видав нещодавно повість"Маюнелла") та письменника-фантаста з Дніпропетровська Віктора Савченка, який зробив дарчий напис на своїй книзі "Діти Мардука" для читачів нашої бібліотеки. Маргарита Більчук , авторка книжки "Українські та зарубіжні письменники", представляє продукцію видавництва з Тернополя "Підручники і посібники".


 Одеські автори були представлені на спеціальному стенді "Книги одеських письменників" (2012-2014рр). Багатьох відомих авторів можна було побачити в залі, вони спілкувалися з відвідувачами, дарували книги, запрошували на презентації, що мали відбутися в рамках виставки-форума. Це Олекса Різниченко, Геннадій Щипківський, Олег Олійників, Григорій Яблонський, Микола Суховецький, Станіслав Конак.


Немає коментарів:

Дописати коментар