Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, грудня 03, 2013


       Відкриття Internet-центру 
               в бібліотеці № 45

     4 грудня 2013 року о 12.00 в приміщенні бібліотеки, що знаходиться за адресою вулиця Корольова, 71/1 відбудеться урочисте відкриття Центру вільного доступу до інтернету для користувачів Київського району в рамках
програми «Бібліоміст».
    Дана програма є частиною міжнародної програми «Глобальні  бібліотеки», яку фінансує благодійний фонд Білла та Мелінди Гейтс.
    Бібліотека прийняла участь у конкурсі написання заявок і виграла грант на отримання комплекту  технічного обладнання: три компютери з програмним забезпеченням, один МФО (сканер+принтер+ксерокс), три web-камери з навушниками і мікрофонами, мережеве обладнання,- завдяки потужній допомозі спеціалістів ЦБС Ітрухіній М.В.,  Безсоновій М.В., представника "Бібліомосту" Стуловій Д.Ю.
    Департамент культури та туризму Одеської міської ради (керівник Т.Ю. Маркова) профінансував підключення до мережі Internet та абонентську плату до Нового року. Доступ до всесвітньої мережі дозволить користувачам своєчасно отримувати освітню, соціально-правову, професійну та іншу інформацію, підвищувати рівень своєї інформаційної грамотності.
    У церемонії відкриття візьмуть участь співробітники Департаменту культури і туризму, представники районної адміністрації, директор КУ ЦМБС для дітей
 Г.Я. Лазарева, куратор «Бібліомосту» в Одеській області, співробітники ДЕЗу «Чорноморський», керівники освітянських та дошкільних закладів мікрорайону, інші партнери та друзі бібліотеки.
    Учасниками заходу стануть діти, що відпочивають та лікуються у санаторії «Степове повітря», учні шкіл №№ 55,84, учителі, батьки, бібліотекарі дитячих та шкільних бібліотек, жителі району.

               
            Завідуюча бібліотекою-філією № 45
                                              М.І. Суховецька

Немає коментарів:

Дописати коментар