Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

понеділок, березня 25, 2024

                                                Кмітливі Нишпорки

      Можливо, кожен з нас з дитинства мріяв стати детективом, який може знайти вихід з будь-якої ситуації, помічати дрібні деталі, розгадувати заплутані загадки. 

      22 березня, читачі молодшого відділу бібліотеки 45 спробували свої сили і відчули себе справжніми детективами, пройшовши цікавий, пізнавальний детективный  квест. Бібліотекар Іванченко Галина організувала виставку  «Загадковий світ Детективів», познайомила дітей з книгами жанру літератури «Детектив»: Г. Касдепке, «Знайомтесь: детектив Нишпорка. Нові клопоти детектива Нишпорки», Г. Вдовиченко «36 і 6 котів-детективів», І.М. Андрусяк   «Морськосвинський детектив» та інші. Бібліотекар розповіла читачам, які якості має мати людина-детектив; ознайомила з правилами та умовами гри-пошуку, в ході якої учасники квесту, поділившись на 2 команди «Нишпорки» та «Коти–детективи», виконали ряд завдань на швидкість мислення, винахідливість та увагу. Діти  добре працювали, успішно пройшли всі його етапи: «Вгадай книгу та головного героя», «Допомога Всесвіту» , «Гра Нишпорка квест», а головне – знайшли книжковий скарб – чудове унікальне видання «Єгиптознавство» та  показали справжні знання, проявили кмітливість, ерудицію, логіку.

        Всі учасники отримали в подарунок цукерки. Квест пройшов в доброзичливій, дружній атмосфері. До нових зустрічей в бібліотеці!














Немає коментарів:

Дописати коментар