Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, вересня 26, 2014


Юні краєзнавці
   Під час літніх канікул була створена група юних гідів-краєзнавців, куди приходили займатися читачі, яким цікаво було дізнатися все про район, в якому живуть, на честь кого названі вулиці селища Таїрове, кому і за що поставлені пам'ятники, які визначні пам'ятки є у нашому селищі. Діти мандрували по рідним вулицям з фотоапаратом, відшукували матеріал у книгах, Інтернеті, вчилися обробляти зібраний матеріал, робити відео, колажі з фотографій.Особливо з великою віддачею трудилися Соня Салієва, Сєва Зарудний, Данік Понятенко. 
    29 серпня ми зробили велику презентацію відео перед дітьми, що відпочивали у санаторії "Степове повітря", у яких закінчувався термін перебування в Одесі, залишалися тільки ті діти, за якими не могли приїхати батьки через бойові події на сході. Відео викладені на блозі, і вони зможуть передивлятися і згадувати з приємністю перебування в нашому місті.
    Кожен з учасників групи має звітувати про те, як він провів літо і розповісти про те, що він зробив для того , щоб його місто, район, бібліотеку знали і любили його ровесники.



Немає коментарів:

Дописати коментар