Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, грудня 05, 2013

                       
                 Свято в бібліотеці

 

Шановні відвідувачі блогу!

    
    Спішимо повідомити, що відкриття Internet-ценру в бібліотеці, відбулося 4 грудня 2013 року. В церемонії перерізання стрічки прийняли участь почесні гості заходу: директор КУ ЦМбС для дітей Г.Я. Лазарева, співробітник Департаменту культури та туризму при Одеській міській раді Ю.М. Санак, член спілки письменників України
 М.М. Суховецький.

      У заході активну участь прийняли другокласники 55, НВК-84 зі своїми вчителями В.А.Петровою, І.В.Нєжинською, Н.Є.Толстиковою, А.О. Голинською.


      
   Учні 2в класу НВК-84 приготували урочисте привітання, 2а клас з 55 школи  успішно справився з відгадуванням загадок про комп'ютер, показали свою готовність працювати за комп'ютером відвідувачі з санаторію "Степове повітря".


    Бібліотекар Коваль Н.В.  ознайомила  присутніх з літературою, представленою на книжковій виставці "Твій друг - комп'ютер", яка може допомогти відвідувачам різного віку в самостійному оволодінні комп'ютером.
    Відкритий перегляд "Приємного читання" представила Затворникова Е.М. Книги пізнавального характеру мають зацікавити дітей, які вперше прийшли до бібліотеки, тих хто в очікуванні своєї черги до комп'ютера, може познайомитися з новинками, які поступили до бібліотеки. Нудьгувати в бібліотеці не можна! Це основне гасло в бібліотеці. Завідуюча бібліотекою М.І. Суховецька підкреслила, що наявність нових технічних заходів має поліпшити обслуговування читачів.
     Відкриття центру вітали Г.Я. Лазарева, Ю.М. Санак, колеги-бібліотекарі Київського району, вчителі, жителі мікрорайону. По скайпу до нас звернулися з привітанням наші колеги з дитячих бібліотек № 23 та  № 24.



Немає коментарів:

Дописати коментар