Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

понеділок, жовтня 30, 2023

                                                Читайте новинки!

   30 жовтня, бібліотекар Іванченко Галина познайомила учнів 89 ліцею, 2-б класу з новинками дитячої світової та української літератури. Представлені книги на виставці «Новий час – нові книги»: «Лев і пташка» М. Дюбюк, «Залізницею додому» М. Савки, «Місто, маленький зайчик, або Мед для мами» І. Малковича, «Добрик і його пригоди»Т. Винник та інші. Всі вони викликали у дітей велику зацікавленість. 

Чому люди потребують нових книг? Як ви думаєте, чи пройде ця книга випробовування часом? Чи стане вона у майбутньому класикою дитячої літератури? Чому? Пригоди, фантастика, детективи, анімалістичні твори – успіх книги залежить від того, наскільки цікавими для читача є дійові особи. Секрет полягає в тому, що герої цих книг не хочуть бути самотніми, хочуть любити, дружити, допомагати один одному. Ці книги та їхні автори мають майбутнє. Учні висловили свої думки про представлені книги. Особливо їх зацікавила книга про бездомного собаку, який мріяв мати ім'я, - «Добрик і його пригоди». 

Кожен з учнів поділився про своїх улюбленців - кішку, собаку, папугу, а потім усі брали активну участь у конкурсі «Добери слово за змістом» і подивилися буктрейлери до цих книг.      

    На завершення заходу діти розглядали нові книги та пообіцяли прийти до бібліотеки.

     














Немає коментарів:

Дописати коментар