Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, квітня 26, 2018

Читач у бібліотеці
   26 квітня до бібліотеки навідалися читачі-першокласники 65 школи. Русудан Чиквінідзе ознайомила дітей з відділом: абонементом і читальною залою, розповіла про правила користування бібліотекою, адже скоро канікули, і діти будуть  приходити з батьками за книжками. Бесіда, проведена за книгами, прочитаними впродовж цього року, підтвердила, що дітям подобається читати книги нашої бібліотеки.









*****
26 квітня - особливий день в Україні, ми з болем згадуємо, що могло трапитися з нами усіма нині живущими - нас просто не було б, через наймасштабнішу катастрофу ХХ століття. Чорнобильська трагедія - це суворе попередження людству про те, що не можна легковажно відноситися до навколишнього світу, бездумно  витрачати його багатства. Пройдуть десятки років, але аварія залишиться сумним нагадуванням про незаживаючі рани  та тривогу, що все може повторитися. "Треба пам'ятати, щоб це ніколи не повторилося", - наголосила бібліотекар Олена Шойка читачам-третьокласникам школи "Ерудит".



   Читачі зі школи "Ерудит" приїхали також обміняти прочитані книжки. Кольорові, яскраві книги дуже подобаються другокласникам. Від енциклопедій, що є бібліотеці, не можна відірвати дітей. Безліч запитань до бібліотекарів, де знайти потрібну книгу, а чи є така книга у бібліотеці... Задоволені всі: і діти, і бібліотекарі від приємного спілкування. 







Немає коментарів:

Дописати коментар