Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

понеділок, жовтня 02, 2023

                                    "Сучасна жінка - захисниця України"

     У неділю, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. 

     Захищати території нашої країни та здобувати перемогу йдуть не тільки чоловіки. Кількість жінок-військовослужбовиць у Збройних Силах України щороку зростає.

   Сьогодні почесними гостями бібліотеки-філії №45 були  захисниці півдня України: начальник центру стратегічних комунікацій, капітан 1 рангу, Наталія Гуменюк,

 начальник групи цивільно-військового співробітництва майор Оксана Козиренко, старший планшетист пунктів управління -  старший солдат Домну Олександра,телебачення.

  Читачі нашої бібліотеки дякували нашим захисницям, співали пісні, розповідали вірші, дарували малюнки. 

     Бібліотекар Ганна Масльоха познайомила з книгами: "Війна, що змінила Рондо", Романишин Р. - це книга про те, що війна не має серця і не розуміє жодної мови, зате торкається кожного і на всіх залишає шрами та книгою Олі Русіної, "Абрикоси зацвітають уночі".

        Вітаємо всіх чоловіків і жінок – захисників України. Поки є Герої, що захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов'язково переможемо. 

                                      Молимось за вас, воїни України!


















Немає коментарів:

Дописати коментар