Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, січня 25, 2018

Місце зустрічі - бібліотека

   Напередодні зателефонувала помічник депутата міськради Оксани Гончарук Ірина Чумляр і сповістила про можливий приїзд до бібліотеки, щоб ознайомитися з результатами капітального ремонту в бібліотеці. Основні роботи успішно завершені: в приміщенні - нове освітлення, замінено систему опалення і водопостачання, встановлено нові вікна, двері, утеплено підлогу, пофарбовано стіни. Сприяла виділенню коштів міською радою за нашим письмовим зверненням у 2016 році депутат по Київському району Оксана Віталіївна Гончарук.



   Тому ми, бібліотекарі, вирішили влаштувати зустріч депутата з читачами та їх батьками, щоб у свою чергу подякувати за належну увагу до закладу культури, до дітей, які можуть сюди приходити у свій вільний від уроків час будь-коли, адже бібліотека не має канікул. Її двері відчинені для всіх, хто хоче отримати потрібну інформацію, підготуватися до уроків, вибрати книгу для читання. 
   Бачили б ви, як натхненно діти  читали улюблені вірші, ділилися своїми успіхами у малюванні, складанні віршів, дехто виявив бажання і станцювати, і заспівати. Всім їм хотілося поділитися своїми маленькими досягненнями, бажанням робити гарні справи для свого міста, в якому живуть!



   Оксана Віталіївна в свою чергу розповіла про справи, які їй з колегами по депутатській діяльності доводиться робити. Вона з великою увагою до дітей вислухала кожну дитину, яка підходила і мала бажання щось розповісти, подякувати за солодощі, які вона їм подарувала.    Дорослі читачі,  матусі дітей також висловили своє ставлення до  роботи депутата в  Київському районі, побажали успіхів бібліотекарям.



    Директор КУ ЦМБС для дітей Лазарева Галина Яківна  відмітила позитивну роботу депутатів міської ради у наданні коштів на ремонти в бібліотеках, придбання нових меблів, книг, періодики, розповіла про кропітку роботу з читачами, проведення міських конкурсів, які надають можливість виявити якомога раніше талановитих дітей - майбутніх письменників, художників, композиторів. 




   Завідувач бібліотеки Марія Суховецька наголосила, що зроблений ремонт є подарунком для всіх відвідувачів бібліотеки, яка у 2018 році святкуватиме свій 45-річний ювілей.  Маємо надію, що співробітництво матиме продовження .    Отже, вітаємо усіх бажаючих читати, спілкуватися, зустрічатися з напрочуд цікавими людьми в нашій бібліотеці! 

1 коментар:

  1. Дякую нашим читачам і батькам дітей за гарні виступи на заході. Ми вас любимо і чекаємо на нові зустрічі.

    ВідповістиВидалити