Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, травня 25, 2016

У передчутті книжкового літа

24 травня 2016 року, 10.00: бібліотекарі відділу молодших класів радо вітали першокласників НВК 84, які мали можливість ознайомитися з правилами користування бібліотекою, яскравими книжками, які були представлені на книжкових виставках, переглядах літератури, також вони продемонстрували свої знання під час вікторини.
11.00: Черговий прихід до бібліотеки у відділ 5-9 класів дітей-гостей нашого міста, що відпочивають у санаторії "Степове повітря". Деякі з них вперше побували у бібліотеці, їм дуже сподобалися книги читальної зали, великий вибір пригодницької та фантастичної літератури на абонементі. Біліотекар Алла Снігуренко радо видала  бажаючим книжки   для читання  з собою у санаторій. 















13.00: Зустрічаємо нових відвідувачів - учнів 3а класу приватної школи "Гармонія", які теж вперше відвідали районну бібліотеку з метою ознайомлення з книгами для позакласного читання, які вони мають прочитати цього літа. Години спілкування не вистачило дітям. Вони повернулися до школи, пообідали і знову повернулися до бібліотеки всім класом, щоб самостійно познайомитися з книжками, що їм сподобалися.

15.00. До бібліотеки завітали  дві мами з дітками-першокласниками, які  привели матусь показати установу, куди вони з класом  приходили вранці на екскурсію."Ми тепер будемо тут читати цікаві книжки," - заявили дівчатка.
   Ми вітаємо наших читачів з успішним закінченням учбового року, можливістю відпочити.
   Погодьтеся, що діти з радістю чекають літню перерву, а ми чекаємо всіх, хто любить читати.

Немає коментарів:

Дописати коментар