Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, травня 13, 2016



Прес-Анонс “Моя нова поліція”





13 травня 2016 року, 12:00, в Одеській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. М. Грушевського відбудеться підсумкова прес-конференція проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка національної поліції в Україні».
В рамках проекту 9 бібліотек міста стали платформою для організації діалогу між громадськістю та патрульною поліцією.
З 1 лютого по 15 травня 2016 року одесити мали змогу завітати до бібліотек, щоб особисто поспілкуватись з патрульними поліцейськими, дізнатись про їх роль, права та обов’язки, розповісти про проблеми свого району та разом відшукати шляхи їх вирішення. В бібліотеках міста проводились різноманітні інтерактивні заходи, такі як жива бібліотека, правовий театр, зустрічі з поліцейськими тощо.
За час реалізації проекту в Одесі гостями заходів стали близько 2000 осіб.
Під час проведення прес-конференції гості матимуть змогу ознайомитись з фото-виставкою «Моя нова поліція», де відображені найцікавіші моменти зустрічей, дізнатись про результати, яких вдалось досягти під час реалізації проекту та яким чином дана ініціатива буде розвиватись й надалі.
Учасники заходу:
 Алла Марченко – прес-секретар управління патрульної служби м. Одеси;
 Віктор Аксанюк – координатор проекту від ГО «Асоціація журналістів «Європейський вибір»;
 Представники бібліотек – учасниць проекту.
Захід відбудеться за адресою: вул. Троїцька 49/51 (2-й поверх);
тел. (048)722-55-69.

Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції» у м. Одесі виконується бібліотеками у співпраці з НГО «Асоціація журналістів «Європейський вибір» та міжнародною організацією IREX/Україна. Даний проект проводиться в м. Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і спрямований на розуміння реформи через організацію бібліотеками заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, а також проведення публічної інформаційної кампанії. Проект реалізується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.
http://odesinform.com

Немає коментарів:

Дописати коментар