Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

вівторок, лютого 09, 2016

"Кіносеанс" з патрульними поліцейськими

"КІНОСЕАНС" з патрульними поліцейськими

відбувся 9 лютого 2016 року у бібліотеці-філії №45. 

Це перший захід з програми громадської підтримки реформи поліції в країні.

     На захід ми запросили  своїх читачів та жителів мікрорайону, де знаходиться бібліотека. Для перегляду ми запропонували відео "Патрульна поліція по-одеськи", в якому йде мова про те, як проходив відбір претендентів для служби в Новій патрульній поліції в місті Одесі, про необхідність проведення реформ у правоохоронних органах, щоб поновити довіру громадян до справжніх захисників Закону і громадян.
    В обговоренні проблем, які існують в місті,  взяли участь прес-секретар патрульної поліції м. Одеси Алла Марченко та троє лейтенантів патрульної служби: Корнієнко Світлана, Кучеренко Микола, Стрижак Микола.
    Вони охоче відповідали на питання учасників заходу, розповіли про те, які  пригоди трапляються під час цілодобового чергування,  як багато ще належить зробити, щоб життя одеситів стало безпечним. Для цього треба об'єднати зусилля громади та патрульних Нової поліції. Алла Марченко підкреслила,  що дорослі мають стати прикладом для своїх дітей, дотримуючись правил дорожнього руху, пояснюючи, що не можна сповіщати своїм віртуальним друзям  в мережі інтернет, яких правил треба дотримуватись, щоб не стати учасниками небезпечних пригод.


    Завідуюча бібліотекою Марія Суховецька повідомила, що  дитячі бібліотеки міста, залучені до проекту "Моя нова поліція", стануть майданчиками, де будуть проходити заходи за участю патрульних поліцейських та міської громади з метою бути обізнаними та захищеними. Дякуємо  громадській організації "Європейський вибір" в особі Віктора Аксанюка за технічний супровід заходу.


Алла Марченко розповідає про правила поведінки дітей в мережі інтернет.






Немає коментарів:

Дописати коментар