Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

середу, листопада 28, 2018

 Актор театру музичної комедії Микола Завгородній - гість бібліотеки

     Сьогодні гостем літературної вітальні став народний артист України Микола Завгородній, який розповів в рамках проекту "Розкажу вам за Одесу. Історії про Одесу і одеситів" про нашого земляка і свого театрального наставника Михайла Водяного, якому в наступному році виповниться 95 років від дня народження. Актор продемонстрував і прокоментував фотографії,  взяті з театрального фонду музею.
    І діти, і дорослі хотіли знати більше про М. Водяного, його життя, звички, ролі. Микола Завгородній майстерно пародійював актора, розповідаючи про сумісну роботу в театрі над ролями, його вимогливе ставлення до роботи над спектаклями. 
    У другій частині заходу представник благодійного фонду В. Баранського Сергій Вєрченко представив акторів дитячої "Театральної майстерні", якою керує Всеволод Кабанов. Вони виконали 12-хвилинний фрагмент зі спектаклю "Самая лучшая мама". Наші глядачі -матусі зі своїми дітьми, учні 4 б класу 84 НВК отримали велике задоволення, поспілкувавшись з актором, який почав працювати в одеському театрі музкомедії ще тоді,  заявив один із тих глядачів, хто цікавився подробицями акторського життя,"коли його мамі було всього 2 рочки".  Думаю, хлопчик не забуде про це сказати своїй мамі по поверненню із заходу.











































Немає коментарів:

Дописати коментар