Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, жовтня 13, 2018

В країні Чудовиськ

    12 жовтня до бібліотеки завітали читачі 4 а класу НВК 263, щоб прийняти участь у літературному квесті за книгою українського письменника Сашка Дерманського "Чудове Чудовисько". 
    "Познайомившись" з  Чу Пластилиненко і Сонею, діти активно прийнялись допомагати доброму лагідному Чу і його подружці  виконати всі сім завдань, аби новий друг не потрапив до країни Жаховиськ. Для цього треба було прочитати казку (що було зроблено до заходу) та виявити вміння швидко відшукувати відповіді на запитання, які були сховані у іграшках з секретом. Найуважніші, найкмітливіші допомагали своїм друзям по команді виконати поставлені завдання. 

    Дякуючи казкам Сашка Дерманського діти вчаться вмінню дружити, співчувати, допомагати одне одному, особливо, коли поряд такий добрий друг як Чудовисько Чу. 
   Бібліотекарі разом з дітьми подивились відео, в якому він розповідає про роботу над своїми книгами і виявили бажання зустрітися з ним, коли він відвідає Одесу. Тим паче, що автор любить свого читача і часто відвідує столичні школи і дитячі бібліотеки. А чому б не відвідати Одесу, шановний Олександре Степановичу, де у Вас  також є  шанувальники Ваших книжок? Сподіваємось на зустріч. А поки що читаємо продовження про пригоди Чудовиська Чу і дівчинки Соні. Книги чекають на вас, діти, на бібліотечних полицях.

               









Немає коментарів:

Дописати коментар