Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

пʼятницю, березня 23, 2018

Світ грецької міфології

   22 березня 2018 року бібліотека 45 провела низку заходів, присвячених Дню Незалежності Греції.
    Бібліотекарі читального залу Коваль Н. та Калітаєва О. організували перегляд книг та відеопрезентацію слайдів про історію, культуру, мистецтво, літературу Греції - країни, що зробила суттєвий внесок у розвиток західних країн Європи. 

   Чиквінідзе Русіко запропонувала читачам 4а класу 55 школи прийняти участь у подорожі  "Світ грецької міфології". Діти підготували маленькі розповіді про прочитаний міф та малюнок улюбленого героя, прийняли участь у вікторині.

    Читачам 5в класу 55 школи бібліотекар Калітаєва О. розповіла про вплив грецької  громади Одеси, що є найчисельнішою в Україні, на економічний і культурний розвиток нашого міста у 19 столітті. Окремо відмітила діяльність градоначальника Маразлі Григорія Григоровича. Вплив грецької літератури, зокрема всесвітньо відомого  Езопа, знаходимо у одеської письменниці Світлани Зубко, яка виконала переклад  його байок у віршованій формі. Бібліотекар прочитала декілька байок, провела вікторину "Байки Езопа". Дякуємо вчителям Гонківській Олені та Пазенко Лідії за активну участь у організації та підготовці заходів.
   Щоб відчути наближення свята і солідарність з людьми, які вибороли свою Незалежність 197 років тому назад, ми разом з дітьми, ставши в коло, виконали танець "Сіртаки". 
   Зі святом Вас, вільні і незалежні ГРЕКИ!




Немає коментарів:

Дописати коментар