Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, жовтня 01, 2016

Вітання від міністра культури України


Міністерство культури України
Шановні працівники бібліотек!
Щорічне відзначення Всеукраїнського дня бібліотек свідчить про глибоку повагу нашого народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї відповідальної місії, яка покладена на Бібліотеку.
За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації.

В українських бібліотеках працюють висококваліфіковані фахівці. Ваша ініціатива, постійний пошук нових форм і методів роботи, творчий підхід до своєї професії багато в чому сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадянських якостей і сьогодні, як ніколи, формуванню патріотичної свідомості нації.
Ви докладаєте багато зусиль, щоб бібліотеки були багатофункціональними центрами розвитку громад, сучасними осередками дозвілля та просвітництва, доступною для населення ланкою інформаційної інфраструктури, діючим інструментом гуманітарної політики.
Вітаю всіх працівників бібліотек з їх професійним святом. Нехай ваша праця і надалі слугує благородній справі – збагаченню духовних надбань народу. Бажаю благополуччя, натхнення та злагоди вам і миру нашій Україні!
Євген Нищук

Немає коментарів:

Дописати коментар