Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, квітня 16, 2016

Країна У

Країна У

     У приміщенні Будинку дитячої творчості "Моряна" 15 квітня 2016 року пройшов конкурс "Суперчитач". Тема змагань нинішнього року:  "Україна. Минуле,сьогодення, майбутнє". Впродовж трьох місяців у Централізованій міській бібліотечній системі для дітей тривала кропітка робота: пошук найталановитіших, ерудованих дітей-читачів, які гідно зможуть представити свою дитячу, шкільну бібліотеки, школу, район міста, в якому живуть. Бібліотекарі напружено працювали над сценаріями домашніх завдань, учасники конкурсу читали книги з історії України, народознавства,  вчили вірші, приходили на репетиції, готували костюми, плакати до читацького свята, яке присвячене рідній країні.
Домашнє завдання "Країна У"  представляє команда Київського району.

      Нарешті настав час виходити на маленьку сцену Будинку творчості, який уже декілька років надає нам можливість провести цей конкурс.  З усього міста після уроків учасники разом з бібліотекарями, батьками поспішили на виставу-конкурс.
Першими із своїми завданнями виступили Київський та Малиновський райони, потім усі чотири команди змагалися у наданні правильних відповідей на питання конкурсу, які ставила учасникам керівник проекту "Суперчитач"Тетяна Анатоліївна Колісниченко. 





Діти відповідали на основні питання, доповнювали одна команда іншу, через деякий час стало зрозумілим, як відповідально діти віднеслись до теми конкурсу.
      У другій частині заходу виступили учасники Суворівського та Приморського районів із своїм домашнім завданням. З нетерпінням глядачі і учасники чекали продовження змагань . Команда Київського району, яку представили бібліотеки-філії №№ 11,22,36 і 45, довела, що вони найкраще давали відповіді, тому в підсумках ії названо Найерудованішою.


               Вітаємо команду Найерудованіших!
     Усі діти, що приймали участь у конкурсі, отримали Грамоти та подарунки-книги. Приємно, що діти, які приїхали вболівати за своїх друзів, підходили і казали, що обов'язково приймуть участь у наступному році.
     Радо запрошуємо до читання в наших бібліотеках. 
     Ми чекаємо на вас, дорогі читачі!

                           Дмитрик Нестеренко з друзями




Немає коментарів:

Дописати коментар