Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, грудня 20, 2018

Ой, хто, хто, Миколая любить...

   Грудень - останній місяць року, що минає і водночас перший місяць зими, яку з нетерпінням очікують і дорослі, і малі, сподіваючись на диво: раптом випаде пухнастий білий сніг і на великих санях приїде в місто Святий Миколай зі своїми подарунками для слухняних, чемних і добрих дітей! 
    Свої добрі справи та наміри він не афішує,  старається не оминути жодну оселю, де мешкають діти, покласти бажаний подаруночок в ніч з 18 на 19 грудня в черевичок, панчішку або під подушечку. 
    В тому, який він бажаний гість, ми переконалися, коли на свято, присвячене  Дню Святого Миколая, прийшли до бібліотеки наші читачі-третьокласники з НВК 84 (3 а): кожна дитина продекламувала вірші-подяки. Учні розповіли про подаруночки, які вони дістали вранці, йдучи на заняття до школи, дехто навіть похвалився, що йому дісталося. Діти радо взяли участь у відгадуванні загадок, складанні листівок-пазлів із зображенням Святого Миколая, продемонстрували свої акторські здібності, показуючі міні-сценки на замовлення бібліотекаря Галини Іванченко. 
    Старання дітей не були марними: Святий Миколай напередодні передав торбину з гостинцями  бібліотекарям для наших гарних читачів, які не побоялися вітряної зимової погоди і весело провели свій час у бібліотеці.
    Веселих всім свят!











*****
       В цей же день Бібліотекар Галина Анатоліївна побувала у 4 а класі НВК 84, де також йшла мова про добрі вчинки Святого Миколая і заклик до людей робити так само.
 4 а клас, НВК 84.


Немає коментарів:

Дописати коментар