Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

четвер, вересня 27, 2018

У пошуках бібліотечних скарбів

    Напередодні Дня бібліотекаря бібліотекарі відділу 5-9 класів разом з читачами відправилися на пошуки бібліотечних скарбів, запропонувавши гру-випробування учасникам на ерудованість, начитаність та уміння змагатися у команді.


    Дві команди разом зі своїми капітанами завзято кинулися виконувати запропоновані завдання, відшукуючи відповіді на поставлені запитання бібліотекарів, отримуючи за правильну відповідь "золоті" монети та одну з літер ключового слова, яке відкриє бібліотечний скарб бібліотеки.
     Треба було бачити, як діти старалися якнайкраще і швидше виконати завдання, радість від вдалого пошуку! Під час змагання капітанів бібліотекарі зайняли сторону відвідувачів, а капітани (Саша Т. та Микита К.) у ролі бібліотекарів мали обслужити капризних та норовливих читачів-бібліотекарів, знайти потрібну книгу  для читання додому, або для написання реферату у читальній залі. Ледве всією командою "задовільнили" потреби бібліотекарів!
    Квест добіг кінця, всі учасники отримали знання про бібліотеку, її книжковий фонд, радість від спілкування з друзями і ... солодкі призи, а бібліотекарі - вітання до професійного свята, гарний настрій.











Немає коментарів:

Дописати коментар