Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, червня 09, 2018

Музика і казка

   8 червня 2018 року наші читачі з НВК 263 мали можливість познайомитися з одеським композитором Самодаєвою Людмилою Євгенівною.
    Людмила Євгенівна знана в музичному та театральному світі людина: навчалася в одеській консерваторії ім. А. Нежданової по класу фортепіано та композиції, багато років працювала концертмейстером у театрі Опери та балету. Довгий час працює над власними творами, серед яких камерні опери, оркестрова та інструментальна, вокальна та театральна музика. Її роботи було представлено на фестивалях "Київ-Музик-Фест, "Два дні і дві ночі нової музики, "Від бароко до авангарду" в Україні та на численних міжнародних фестивалях.
    Людмила Євгенівна цікаво розповіла про свою роботу в театрі, де приймала участь як піаністка, про здатність музики викликати не тільки  емоції, а і можливість розповідати різні цікаві історії. Такими є музичні опери "Лускунчик", "Коник-Горбоконик". Розповідь чергувалася з музичним виконанням, від чого діти були в захваті.

   Людмила Євгенівна розповіла і про створення музичних творів на вірші для дітей одеського поета Ігоря Потоцького, виконавши декілька з них.



   Ще раз присутні на заході переконалися в тому, що в Одесі живуть найталановитіші діти, вони дякували авторові, пропонували послухати їх вміння виконувати музичні твори.
   Чекаємо на нові музичні зустрічі!








Немає коментарів:

Дописати коментар