Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, вересня 30, 2017

Як пройти в бібліотеку? 

Сьогодні в Одесі видався напрочуд сонячний день - справжній дарунок від природи українським бібліотекарям! Святкувати бібліотекарі разом зі своїми читачами та їхніми батьками вирішили у міському парку імені Тараса Григоровича Шевченка. 
    У святковій програмі приймали активну участь бібліотекарі усіх філій КУ ЦМБС для дітей разом з дитячими творчими колективами міста, поетами-початківцями, учасниками міських конкурсів "Кожен може випробувати себе", "Суперчитач". Діти-читачі бібліотек стали учасниками вікторин, конкурсів , ігор, майстер-класів з орігамі, бліц-опитувань. 
   Представники дорослих бібліотек випустили у небо 100 кульок з побажаннями. Цікаво, які з них справдяться і коли?




                              ******************************************************
   Бібліотекарі Шойка Олена та Чиквінідзе Русіко  підготували та провели вікторину за творами К. Чуковського, кмітливим та начитаним дісталися подарунки-книжки.


 Не могли ми не скористатися нагодою перебування у парку і не розповісти нашим читачам під час заходу "Автостопом від Маразлі до Ланжерона" історію його створення, адже йому 10 вересня виповнилося 143 роки з дня заснування. 
   До пам'ятника Т. Шевченку ми разом з дітьми поклали квіти. Прогулянка закінчилася відвідинами пам'ятника знаменитому градоначальнику міста Григорію Маразлі, який домігся створення прекрасного парку, в якому ми сьогодні святкували впродовж цілого дня своє професійне свято.
    Запрошуємо всіх малят, підлітків, молодь, батьків до читання в 40 бібліотеках міста для дітей і дорослих!





2 коментарі: