Іван Франко

Книги - морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить. Іван Франко.
Дякуємо, що завітали до нашого блогу! Ми відкриті для всіх за адресою: вулиця Академіка Корольова, 71/1

Бібліотека інформує

суботу, грудня 17, 2016

"Святий Миколаю, прийди до нас!"


 У ніч з 18 на 19 грудня у супроводі двох янголят та двох чортенят з небес на золотих санях до усіх дітей спускається Святий Миколай, який робить чудеса та приносить веселощі. Саме цього дня розпочинаються новорічні свята. 

Тому напередодні свята, 16 грудня, ми запросили до бібліотеки дітей-читачів з НВК 263, НВК 84, санаторію "Степове повітря", щоб ознайомити їх з реальною історією життя людини, яка впродовж всього свого життя допомогала бідним людям, хворим, тим, хто потерпав у негоді. Особливе ставлення у нього було до дітей. Мова йде про візантійського єпископа Миколая. Люди назвали його чудотворцем. Існує повір'я, що в цей день відбуваються дива: хворі одужують, виконуються бажання дітей, які напередодні написали Святому Миколаю листи про свої добрі вчинки і  наміри.
 До сучасних дітей в Україні все частіше приходять добрі люди, щоб помогти їм у навчанні, лікуванні. Привітати з першим святом зимового циклу в бібліотеку завітали депутат міської ради Оксана Гончарук, її помічниця Ірина Чумляр, голова СОН в Київському районі Анна Писарева.




 Оксана Віталіївна побажала дітям щастя і добра та подарувала солодощі до свята.  Діти з великим натхненням і задоволенням читали вірші, співали пісень , взяли участь у виставі "Лускунчик"(санаторій).Задоволення від заходу отримали і дорослі, і діти.
 Дякуємо гостям, дітям, вчителям, вихователям , бібліотекарям за плідну співпрацю. 






Вітаємо з Новим роком, який невдовзі завітає до нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар